Ishq Mein Marjawan - 176. ep. - Dip je živ i vraća se u Raičand kuću

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 176. ep. – Dip je živ i vraća se u Raičand kuću!

By  | 

Kasnije, Arohi obučena kao udovica pali svjeću pred Dipovom slikom i plače. Moli Boginju da podari mir Nikuovoj i Dipovoj duši. Neka je kazni za grijeh koji je počinila ubivši Dipa. A ona će da kazni grešnike koji su oduzeli Nikuu život. Krene, Roma je oslovi, kakvu je to odjeću obukla, tu je i Virat. Arohi u sebi misli kako mora da se kontroliše, ne smiju shvatiti da je ona Arohi. Pita šta žele od nje, kakav god Dip bio, bio joj je muž, žali za njim. Žali i zbog tog djeteta, moli se za dvije duše. Jer Dip nije želio da Dip umre. Roma je šokirana, Virat je pita da li je poludjela, zašto žali za neprijateljima? Zašto pati za tim djetetom, zato je vidjela njegovo tijelo i vrisnula? Arohi potvrdi, Dip nije želio da to dijete umre, da je Dip živ i dijete bi bilo. Ali on (Virat) je demon. Virat vikne ako je on demon, šta je ona? Roma ga smiruje, zar ne vidi u kom mu je sestra stanju, tako je tužna..Virat vikne da zaboravi na njenu tugu, on će..Roma ga zaustavi, pita Arohi zašto žali, da je Dip živ, da li zna gdje bi ona bila? U zatvoru! A on bi uživao sa Arohi. On je podržavao neprijatelje, trebala bi slaviti, a ne žaliti. Arohi govori da ona nema srce nego kamen. Želi da slavi Dipovu smrt? Govorila je da joj je kao sin, Dip je ista osoba koja je igrala kako ona svira i radio sve što je željela. Uvijek je štitio porodicu, govorio je da je porodica na prvom mjestu, a svijet poslije. Plače i viče. Zar nije imao mjesta u njenom srcu?

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!