Ishq Mein Marjawan - 176. ep. - Dip je živ i vraća se u Raičand kuću

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 176. ep. – Dip je živ i vraća se u Raičand kuću!

By  | 

Roma govori da jeste, puno mjesta, zar ga nije voljela kao majka? Čak ga je vjenčala sa njom, a on je izdao. Arohi govori da je danas Tara živa zbog Dipa, svi su živi zbog Dipa. Virat vikne da ih Dip nije spasio, nikoga od njih, sami su se spasili. Dip im je samo bio marioneta, izdajnik. On ne žali zbog toga. Arohi veli da ona žali jer je poslije Dipove smrti shvatila da ga mnogo voli. Kakav god bio, bio joj je muž i ožaliće ga. Svidjelo se to njima ili ne..Ode.
Arohi dolazi u sobu, na krevetu je vjenčanica, sindur i mangalsutra. Uzima sindur i prisjeća se kako joj je Dip stavio, plače. Potom uzme mangalsutru i isto se prisjeti. Na kraju uzme vjenčanicu, grli svo troje i govori da ga nikada nije shvatala, ali sada kada su zavjese podignute, čuvaće uspomene na njega zauvijek. Plače. Pogleda njegovu sliku i krene ka stolu. Ispadne joj vjenčanica na pod i sindur, tada ugleda da parket nije u redu i da može da se podigne jedna kocka. Pogine to i nalazi njene i Dipove slike, prisjeća se kada su se slikali, poljubi ih. Izvadi i kutiju u kojoj je fino sačuvana njihova marama. Prisjeti se kako se uvezli ARDEEP na nju. Plače, on je čuvao uspomene na nju i volio je, a ona..Ništa sem mržnje mu nije dala. Da joj je samo jednom rekao šta osjeća..vjerovala bi mu. Plače i ljubi i maramu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!