Ishq Mein Marjawan - 176. ep. - Dip je živ i vraća se u Raičand kuću

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 176. ep. – Dip je živ i vraća se u Raičand kuću!

By  | 

Ugleda pismo u kutiji i prisjeti se sveštenikovih riječi. Uzima pismo i čita: ” Bespomoćan sam, Arohi. Nikada neću imati hrabrosti da se suočim sa tobom, zato pišem ovo pismo. Nikada nisam želio da te prevarim Arohi. Nećeš mi vjerovati, ali moje srce i Bog znaju istinu. Nemam sreće Arohi. Čak iako sam našao pravu ljubav prvi put u životu, ali zbog straha od ovog svijeta nisam je mogao ni priznati niti sam te mogao spasiti. Nakon što sam te poslao u zatvor, shvatio sam šta sam izgubio. Svi robovi moraju da se povinuju gospodarima. Njihove želje su beskorisne. Arohi, ne znam hoće li mi život pružiti drugu šansu (Arohi plače)..Da li ću moći da te molim za oproštaj ili ne? Zato sam ovdje zapisao sve svoje misli. Tvoj sam krivac. Kada si me prvi put vidjela, bio sam isti kao što si mislila da jesam. Nisam imao loših namjera tada. (Ona se prisjeti) Nakon što si otišla, bio sam izgubljen..Bio sam živ, ali je život nestao iz mene. Toliko si me voljela..toliko si mi vjerovala..A ja sam sve uništio. Nisam uspio da te zaštitim, ne zaslužujem tvoju ljubav. Volio bih da sam mogao da prihvatim tvoju ljubav. Iskreno, ne zaslužujem čak ni tvoju mržnju. Ali ti obećavam, dok se ne vratiš iz zatvora, štitiću tvoju snahu i Nikua. Tvoj zločinac, Dip.” Arohi plače, suza kapne na papir. Viče njegovo ime uplakana. Moli ga za oproštaj, nije ga shvatila. Grli pismo.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!