Ishq Mein Marjawan - 176. ep. - Dip je živ i vraća se u Raičand kuću

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 176. ep. – Dip je živ i vraća se u Raičand kuću!

By  | 

Kasnije, Arohi stoji na spratu i posmatra dnevnu sobu gdje su Dip i ona izvezli maramu, prisjeća se tog trenutka. Čuje njegov glas kako je doziva. Okrene se i ugleda ga. On nasmijan raširi ruke da ga zagrli, ona se smije i trči ka njemu, grli ga. “O Mahiya” svira u pozadini dok su oni zagrljeni. Arohi shvata da je to zamišljala, oslovi ga. On se opet oglasi, opet raširi ruke za zagrljaj i kako ona ide ka njemu, on ide unazad. Na kraju nestaje. Ona silazi dolje i doziva ga. Roma dolazi, Arohi govoi da je bio tu. Roma joj govori da je mrtav. Okupili su se i ostali. Arohi vikne da je živ, u svakom njenom uzdisaju, u njenim mislima.. Roma pita da li je živ u njenim uspomenama? E pa izbrisaće ih. Nisu mogli obaviti njegove posljednje rituale jer nisu našli tijelo. Ali uspomene su tu? Naredi da donesu sve vezano za njega, spaliće to. Virat krene, Arohi ga zaustavlja, on je drži dok Pritvi i Bindija odu po stvari. Arohi ih moli da to ne rade. Roma joj govori da dođe sebi. Arohi moli da ne spale uspomene.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!