Ishq Mein Marjawan - 177. ep. - Dip je ljut na Arohi, Tara se vratila u kuću

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 177. ep. – Dip je ljut na Arohi, Tara se vratila u kuću!

By  | 

Arohi je presrećna vidjevši Dipa dok on stoji čvrsto i ozbiljnog izraza lica. Ostali su šokirani. Arohi govori da je njeno srce kao hram gdje njen Dip živi. Mogu izbrisati sve uspomene, ali joj ga ne mogu oduzeti iz misli. Dip stoji ispred nje. Dip prilazi, Arohi ga zagrli. I sama se iznenadi što je on stvarno tu, mislila je da opet zamišlja. Dipu se vidi bol u očima, ali i dalje stoji čvrsto i bezizražajno. Arohi ga čvrsto grli, živ je. Moli ga da joj oprosti. Sva ga radosna grli. Roma ne može čudom da se načudi, da je on stvarno tu. Dip odgurne Arohi, ali je uhvati za ruku da ne padne. Izusti:” Izvini. Ja sam povrijeđen. A moja rana je još svježa i duboka. Nije zaliječena. Kada mi priđeš, osjetim bol.” Naravno, to je bilo dvosmisleno, Arohi je uplakana, Dipu su oči suzne. Oglasi se Roma koja počne glumatati, živ je, znala je da mu ne može ništa biti. Djeca koja imaju blagoslov majke ne mogu nikada biti povrijeđena.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!