Ishq Mein Marjawan - 18. - Dip iscenira Arohinu nesreću i spasi je

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 18. epizoda – Dip iscenira Arohinu nesreću i spasi je!

By  | 

Epizoda je emitovana 13.10. 2017. na Kolorsu.

Arohi ulazi u sobu i ugleda poklon na krevetu. Na kutiji piše: ” Specijalan poklon za specijalnu osobu.” Otvori kutiju i unutra je haljina sa porukom: “Ova haljina će ti pristajati. Obuci je.” Izvadi haljinu i pogleda pred ogledalom. Halina je moderna, zapadnjačka, sa izrezom na nogama i na jedno rame. Ona gleda zapanjeno. Dip se pojavljuje iza nje, dotakne je po ramenu, Arohi se prisilno nasmije. On je pita šta je bilo, ne sviđa joj se haljina. Arohi stidljivo govori da nije prije nosila takvu odjeću.

Dip veli da je to još bolje, nosiće takvu odjeću prvi put da bi izašla sa njim. Međutim, Arohi i dalje nije svejedno, prisilno se smiješi. Dip se uozbilji i tobože razočarano govori da je tu redu, može nositi šta želi. Krene otići, a u stvari čeka da ga zaustavi. Arohi ga oslovi, on se nasmije, a onda okrene ka njoj. Ona veli da će sigurno probati tu haljinu, nasmije se i krene, ali se saplete o tepih. Dip je uhvati, gledaju se dok pjesma svira. Arohi prva skrene pogled, odmaknu se.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  5 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site