Virat sumnja u Dipa i Arohi i odluči se za DNK test Arohi i Tare

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan -184. ep. – Virat sumnja u Dipa i Arohi i odluči se za DNK test Arohi i Tare!

By  | 

Policija vodi Taru. Ona vikne Viratovo ime i dotrči do njega, šapne mu: ” Sjećaš se Nikua?” Policija je uhvati i odvede. Dip se pita šta je rekla Viratu.
Komesar govori policajkama u pol. stranici da je Arohi jako pametna, ubila je toliko ljudi, bila u najvećem zatvoru u Šimli i opet je pobjegla. Neka paze na nju. Ode. Tara viče kako je ona Tara. Policajka joj kaže da ćuti. Tara ih odgurne sve i lomi po stolu. One je jedva uhvate i odvedu u ćeliju.
Dip, Arohi i ostali stižu kući. Dip pita zašto su svi tako uznemireni, dan je za slavlje, oslobodili su se najvećeg neprijatelja. Misli da ovaj put neće pobjeći iz zatvora. Virat pita da li on želi da slavi, Dip potvrdi. Virat veli da hoće sigurno, ali neki drugi dan, ne ovaj. Umorni su, neka i on ide da odmori. Dip pozove Arohi da krene osloviši je sa “dušo”. Odu zagrljeni. Virat govori Romi da trebaju pričati.
Dip legne na krevet, Arohi mu govori da nije bitno koliko je mrzi, danas je spasio. Zahvali mu se nasmijana. Dip je pita šta priča, njegova je dužnost da je spasi, ako ne nju, koga će, Arohi? Arohi je šokirana, gleda okolo, pa kaže da su sami, zašto onda tako priča, zna da je ona Arohi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site