Ishq Mein Marjawan - 19. epizoda - Pojavljuje se Dia, Dipova sestra

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 19. epizoda – Pojavljuje se Dia, Dipova sestra!

By  | 

Dip dolazi kod Tare koja sjedi i servira im jelo. Pita je da li zna koliko je riskantno da rade sve to otvoreno, šta ako ih neko vidi. Tara upita pa šta, srećan je dan, napravio je prvi korak ka ljubavi, Arohi se zaljubila, moraju proslaviti.
Mrak je u kući. Sunšant zabrinuto hoda noseći knjigu. Sudari se sa Arohi i knjiga padne na pod. On se izvini, nije je vidio. Podigne knjigu, ali papir neki ostane na podu. Arohi veli da je u redu, ali gdje luta ovako kasno noću. On veli da ne može da spava, pa je išao do biblioteke po knjigu. Arohi pogleda knjigu te zaključi da on voli romantične romane. Sunšant se malo postidi te veli da čita iz zabave. Upita kako je Dip sada. Ona veli da će biti bolje sutra. Požele laku noć jedno drugom i Sušant ode. Arohi tada ugleda onaj papir na podu, a Sušant shvati da u knjizi nema papira. Arohi pogleda i na njemu piše: ” Vidjećemo se sutra na pijaci. Nedostaješ mi!” Sušant se vrati do nje, ona ga zadirkuje, pita da li mu je to djevojka. On se zbuni, zamuckuje, ona veli da je u redu, neka joj kaže šta god želi. Sušant joj se zahvali i zamoli je da ne kaže nikome. Arohi mudro upita šta da ne kaže, ona već zaboravila. Nasmiju se i Arohi ode. Sušant gleda okolo, te dolazi do jednih vrata i kuca. Sanaja otvori vrata, on uđe, da joj onaj papir i kaže joj da uzme to, vidjeće se sutra. Nasmiju se i Sušant ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site