Ishq Mein Marjawan - Deni izbavi Arohi iz zatvora, Dip sumnja u njega

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 193. ep. – Deni izbavi Arohi iz zatvora, Dip sumnja u njega!

By  | 

Arohi govori da je kartica bila u torbi, vjerovatno je ispala kada su je napali. Dip je šokiran, napadnuta je? Ko je napao? Arohi govori da ne zna, čekala ga je tamo, iznenada su došli neki banditi i opkolili je. U svemu tome, vjerovatno joj je ispala kartica. Dip govori da ništa ne shvata, šta se dešava? Zazvoni mu telefon, inspektor govori da ima loše vijesti.
Deni pronalazi karticu, pita se da li to pripada Arohi.
Dip, Arohi, Virat i Pritvi su u bolničkoj sobi kod Rome. Dip veli da je hvala Bogu van opasnosti, ali šta joj se desilo? Inspektor govori da ima odgovor, pokazuje im snimak kamere iz JD-ove kuće. Na snimku je Tara. Svi gledaju u Arohi, Dip pita zašto gledaju u njegovu ženu tako, zar može kćerka to uraditi majci? To je sigurno djelo one dvojnice koja je pobjegla iz zatvora, neka je nađu. Roma se budi, prisjeti se Tare kako je gurnula kada ugleda Arohi. Zgrabi makaze i krene napasti Arohi. Dip je zaustavi, ROma se onesvijesti zbog slabosti, mora da se odmara. Virat veli da ne shvata zašto je majka napala Taru. Insperktor veli da kao i policija, tako i Roma Raićand misli od nje da je Arohi. Dok ne uhvate Arohi ponovo, neka ne napuštaju grad. Policija se onda zbuni koja je koja. Virat pita gdje bi išli. Dip veli da su misli provesti neko vrijeme zajedno. Inspektor veli da su ubrzali slučaj, nada se da će svi sarađivati sa njima. Arohi razmišlja kako Tara može preći sve granice.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!