Ishq Mein Marjawan - 194. ep.- Deni spasi Taru, Virat testira Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 194. ep.- Deni spasi Taru, Virat testira Arohi!

By  | 

Dip zgrabi Denija za okovratnik i pita ko je on, spasilac ili ubica? Deni ga pita šta to radi, neka ga pusti, u policijskoj su stanici, vidjeće ih neko. Čemu takvo ponašanje? Dip mu kaže da prestane sa glupostima, ko je on i kakvu igru igra? Arohi ih vidi , dotrči i govori Dipu da ga pusti. Dip mu kaže da se ne miješa, neka ide u auto. Govori Deniju da kaže istinu. Deni mu govori da ga pusti ili će uraditi nešto što on ne može ni da zamisli. Arohi je šokirana, Dip je ljut, neka uradi, šta će? Deni ga zagrli, Arohi se nasmije, Dip je iznerviran, odgurne ga. Opet ga ispituje ko je on. Deni veli da i neprijatelji postaju prijatelji posle zagrljaja, od čega je on? Ispitivanje je posao advokata, ne njega. Sve je slučajnost, slučajnosti postoje. Kako je on našao dvojnicu svoje žene, Arohi? Tako je i ovo slučajnost. Arohi pita šta se dešava. Deni veli da sad i ona ispituje. Duguje mu, neka ga spasi od svog muža. Arohi krene nešto reći, Dip govori da nem a poteebe, on ne želi da priča sa njim. Odvuče je. Pogleda prije toga u Denijeve ogrebotine. Odu. Deni im maše i gleda zlobno u svoju ruku.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!