Ishq Mein Marjawan - 195. ep. - Tara zaprijeti smrću Dipu i Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 195. ep. – Tara zaprijeti smrću Dipu i Arohi!

By  | 

Arohi razmišlja šta Viratu znači taj signal. Tara prilazi Dipu noseći nož, on je pita šta radi. Ona veli da mu daje da jede, pruža mu komad hljeba. Dip pita šta je na tome, Deni veli krv. Tara se smije, govori da je džem od jagoda. Pokušava da bude ono što on voli. On veli da ona koju on voli ne radi to. Deni ih pohvali kao par, Dip ode.
Arohi je uspjela da se izvuče i da odigra dobro. Virat je pohvali i pođu kući.
Dip je u sobi, Tara dolazi, donosi mu mlijeko. Dip veli da ne može da je razumije nekada, neka bude ono što jeste, a ne da postoje ona. Popije mlijeko. Krene, ona ga zaustavi i krene da ga poljubi, on se izmakne i ostane njen ruž na njegovoj košulji. Tara mu kaže da ode, ionako će joj se vratiti. On krene i saplete se o tepih. Ugleda Denija kako jede jabuku dok sjedi na kauču. Priđe mu i veli da izgleda kao da nije jeo godinama. Da mu donese još? Deni veli da je on uvijek nešto pod stresom i ljut. Izvini se i veli da ide. Šokiraju se obojica kada vide Arohi kako dolazi sa Viratom. Dip veli da ako je ona tu, ko je gore. Deni veli da ide ispraviti grešku, ode na sprat. Dip krene, čuju Denijev jauk. Odu gore svi. Deni ima krv na čelu, veli da je Arohi to uradila. Dip ispriča sve Viratu, Virat krene da je uhvati. Deni se izvini i krene, Arohi ga zaustavi, veli da će mu staviti melem. Dip je ljut, nema potrebe, neka ide u bolnicu, izbacuje ga vani. Arohi ga pita šta radi, on joj je spasio život, a on ga izbacuje.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!