Ishq Mein Marjawan - 196. ep. - Tara kidnapuje Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 196. ep. – Tara kidnapuje Arohi!

By  | 

Pritviju zazvoni telefon i to je Tara. Pita da li im se svidio poklon ili da pošalje još. Pita Arohi kako ide pripreme za rođendan, oslovi je sa Tara. Dip i Arohi se pogledaju, Tara im govori da upamte jednu stvar, svaki minut je kao bomba za njih i sat otkucava. Neka dobro čuju korake kojima smrt korača. Smije se i prekine. Deni pita otkud ona zna kad je njen rođendan, Arohi veli da je to zato što je bila u kući umjesto nje, sve zna. Dip veli da Arohine prijetnje nisu uzaludne. Moraju saznati šta planira. Virat veli da prije nego što ona njih napadne, oni trebaju nju. Ode. Deni govori da je ta djevojka opasnija nego što je mislio, moraju smisliti nešto da je uhvate. Dip ga napadne, od kada je on došao problemi se samo ređaju. Neka se gubi iz kuće. Deni govori da je on tako čudan, on mu govori o izbacivanju Arohi iz njegovog života, a on izbacuje njega? Što ih je više to je bolje, on može samo da pomogne ako ostane tu. Dip veli da mu ne treba pomoć i krene ga izbaciti. Arohi ga zaustavi, Deni joj je spasio život nekoliko puta. Neka miu samo pogleda lice, neka vidi kako je uplašen. Neka ostane, u čemu je problem? Dip ljutito šutne paket i ode. Deni veli Arohi da nije baš tako uplašen. Udari ga igračka autić u nogu, Roma upravlja njom.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!