Ishq Mein Marjawan - Tara planira da eksplozijom ubije sve na zabavi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 198. (maha) epizoda -1. dio – Tara planira da eksplozijom ubije sve na zabavi!

By  | 

Dip silazi niz stepenice, dolje su Virat, Pritvi, Deni i Arohi. Dip govori da Roma nije dobro, a i Arohi je zaprijetila da će uraditi nešto veliko na Tarin rođendan, a ona je spremna na sve sada. Biće bolje da pošalju Romu u bolnicu, a ne bi trebali slaviti Tarin rođendan. Deni pita šta to priča, pa ne mogu se uplašiti Arohi i ne slaviti Tarin rođendan zbog toga. Rođendan je samo jednom godišnje. Virat veli da je Deni u pravu, imaće grandioznu zabavu. Zadnjih godina nisu slavili njen rođendan, ali sad hoće. Ta zabava će biti poklon od njega za sestru. Dip se složi, slaviće rođendan, ali pogrešan korak može dovesti do katastrofe. Zato će zabava biti samo za članove porodice. Virat veli da zna da je zabrinut da se Arohi ne preruši i dođe ponovo. Ali neka ne brine, biće policija tu i obezbjeđenje. Deni veli da trebaju malo da uživaju, ne samo da pričaju o osiguranju. Biće nezaboravna zabava koju Tara nikada neće zaboraviti.
Tara udari palicom čovjeka iz obezbjeđenja i uzima kutiju RDX (eksploziva) i odlazi. U džepu ima neku kovertu.
Dip i Arohi su spremni za zabavu. Deni joj donosi buket crvenih ruža, veli da ga je bilo teško naći, crvena je njena omiljena boja, zar ne? Arohi se zahvali, ako kako zna da voli crvenu? On veli da je pogodio. Dip uzme ruže iz njene ruke, pozove slugu i da mu da to iskoristi za dekoraciju. Deni i Arohi se uozbilje. Dip pozove nju da krene, moraju pozdraviti goste.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!