Ishq Mein Marjawan - Dip nasamari Taru i pošalje je u zatvor

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 198. (maha) epizoda -2. dio- Dip nasamari Taru i pošalje je u zatvor!

By  | 

Čavani krene probušiti balone, padne i obori svijeću blizu praha. Konobar prođe i odgurne svijeću daleko. Tara je iznervirana.
Arohi vidi plesačicu kako priča sa nekim, sumnja da je Virat, ali kada dođe nema ih. Virat je potapše po ramenu, pita što je zabrinuta. Neka uživa i čeka iznenađenje. Arohi se sjeti da se konobar uplašio plesačice, možda zna ko je. Pita drugog konobara za njega, ali ovaj veli da ga nije vidio već neko vrijeme.
Deni pleše sa djevojkama. Arohi ide zabrinuta i diđe do Harmana. Pričaju, on je uvjerava da će istina da pobjedi svaku laž. Tu su samo prijatelji, nema mjesta za neprijatelje. Ima jednu ideju.
Tara ide, neko je oslovi i pita zašto je pokazala pištolj konobaru, samo privlači nevolju. Neka uradi zašto je došla. To je Deni. Čakor prisluškuje. Krene upozoriti Dipa, ali napravi buku. Deni krene da je ućutka, Tara veli da će ona. Neko kidnapuje Čakor.
Tara vidi Denija, on govori da su pričali, šta joj je sad? Tara pita kada su pričali. Deni pita ako nije sa njom, sa kim je pričao. Šokirani su. Arohi ih je obučena kao Tara prisluškivala, ona je pričala sa Denijem maloprije. Govori da joj je strah ostvaren, Deni je sa njom, a vjerovala mu je. Kako nije shvatila? Dipov žiuvot je u opasnosti, mora spasiti njegov život.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!