Ishq Mein Marjawan - Arohi pokušava otkriti ko je Tarin saučesnik

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 199. ep. – Arohi pokušava otkriti ko je Tarin saučesnik!

By  | 

Tara šapne Arohi da je njen rođendan iza 12, rođena je u 12:01. Vodi je policija, ona viče da ih neće poštediti. Arohi je zabrinuta, misli u sebi kako je Tarin rođendan znači 12.6., a ne 11. Velika eksplozija koju je planirala na rođendan je i dalje u skladištu? Tara se smije i prijeti. Odvedu je. Arohi se pita ko je osoba uz Taru sem Denija.
Dip traži Arohi. Ona je u kontrolnoj sobi i gleda snimak kamere. Ugleda Denija na snimku kako priča na telefon, govori toj osobi da sve ide po planu, samo neka čeka sutra veče u 8 sati, posao će biti obavljen. Arohi se pita o čemu priča. Deni uzme Dipovu sliku, pokrije je maramicom i govori da će tako da ga pokrije mrtvačkim pokrivačem, u 8. Arohi shvata da je Dipov život u opasnosti. Otrči da mu kaže. Dip je još traži, ona ga presretne i govori da mu je život u opasnosti, Deni želi da ga ubije. Povede ga u kontrolnu sobu da mu pokaže snimak, ali nema Denija. Arohi ga ubjeđuje da je vidjela prije nekoliko minuta, neko je obrisao sve. Dip veli da će odmah saznati ako je neko obrisao. Pokazuje joj, ništa nije obrisano, jer da jeste, bilo bi razlike u vremenu. Sigurno je nesporazum. Arohi govori da nije, kako da mu dokaže, Deni želi da ga ubije i udružio se sa Tarom.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!