Ishq Mein Marjawan - Arohi pokušava otkriti ko je Tarin saučesnik

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 199. ep. – Arohi pokušava otkriti ko je Tarin saučesnik!

By  | 

Tara šapne Arohi da je njen rođendan iza 12, rođena je u 12:01. Vodi je policija, ona viče da ih neće poštediti. Arohi je zabrinuta, misli u sebi kako je Tarin rođendan znači 12.6., a ne 11. Velika eksplozija koju je planirala na rođendan je i dalje u skladištu? Tara se smije i prijeti. Odvedu je. Arohi se pita ko je osoba uz Taru sem Denija.
Dip traži Arohi. Ona je u kontrolnoj sobi i gleda snimak kamere. Ugleda Denija na snimku kako priča na telefon, govori toj osobi da sve ide po planu, samo neka čeka sutra veče u 8 sati, posao će biti obavljen. Arohi se pita o čemu priča. Deni uzme Dipovu sliku, pokrije je maramicom i govori da će tako da ga pokrije mrtvačkim pokrivačem, u 8. Arohi shvata da je Dipov život u opasnosti. Otrči da mu kaže. Dip je još traži, ona ga presretne i govori da mu je život u opasnosti, Deni želi da ga ubije. Povede ga u kontrolnu sobu da mu pokaže snimak, ali nema Denija. Arohi ga ubjeđuje da je vidjela prije nekoliko minuta, neko je obrisao sve. Dip veli da će odmah saznati ako je neko obrisao. Pokazuje joj, ništa nije obrisano, jer da jeste, bilo bi razlike u vremenu. Sigurno je nesporazum. Arohi govori da nije, kako da mu dokaže, Deni želi da ga ubije i udružio se sa Tarom.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno