Ishq Mein Marjawan - Arohi pokušava otkriti ko je Tarin saučesnik

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 199. ep. – Arohi pokušava otkriti ko je Tarin saučesnik!

By  | 

Pritvi ide pijan, neko ga udari palicom po glavi i onesvijesti.
To je Arohi koja ga je stavila u kotao sa vodom vrućom, on je na stolici i konopac mu je oko vrata. Pita ga šta će biti u 8 sutra. Pritvi veli da Dip ima sastanak sa njemačkom delegacijom, viče da je ona Arohi, Tara nikada ne bi usmnjala u njega. Arohi govori da je Tara i ubiće ga ako je razočara. Pritvi joj govori da nazove delegaciju i provjeroi sama. Ona nazove i shvata da Pritvi govori istinu.
Virat spava. Arohi mu stavi konop oko vrata i ruku mu zaveže. Povuče ga i Virat se probudi šokiran. Ona govori da je igrao igre, zna d aće ubiti nekoga sutra u 8. Virat joj govori da ga pusti, uspije da oslobodi ruku i izvuče pištolj ispod jastuka. Govori joj da ako želi da zaveže nekoga, neaka to učini jako. Mislio je da je pametnija. Oslobodi se skroz i uperi pištolj u nju. Arohi misli u sebi kako on zna da je ona Arohi, znači on je sa Tarom. Virat nazove na telefon policiju i govori da je rekao da paze na Arohi, kako je pobjegla iz zatvora. Oni mu kažu da nije i on je šokiran. Arohi se nasmije, oslovi ga sa brate i veli da ga je to otrijeznilo, zar ne? On veli da nije smješno, šta da je pucao? Arohi veli da bi brat ubio sestru, nije krupna stvar. Virat govori da ćuti, zašto ponavlja to 8 sati. Arohi veli da su planirali oni da idu u pab, a ona da ide u spa. Virat se smije, poludjela je, neka ide spavati i neka pusti njega da spava. Ona ode nasmijana. Pita se ko može biti ako nisu ni Pritvi ni Virat. Neće dati Dipu da ide negdje. Vrati se u sobu, ali nema Dipa. Sluga joj kaže da je izašao upravo. Ona ga zove, ali je nedostupan. Ugleda sijenku čovjeka kako šeta po Dilipovoj sobi.
Najava: Deni dolazi noseći nož, ide ka Dipu koji sjedi za stolom. Arohi priča sa nekim i pita kako se usuđuje da ih izda na taj način.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno