Ishq Mein Marjawan - 2. epizoda - Arohi ubije Šarmu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 2. epizoda – Arohi ubije Šarmu!

By  | 

Epizoda je emitovana 21.9.2017. na Kolorsu.

Arohi pokušava da stavi prsten na ruku. Nairi dolazi i nagovara je da ode na sastanak sa Dipom. No, Arohi samo ode, stavljajući do znanja da neće.
Lakš dolazi u autu, mediji ga odmah sačekaju i počnu bomardovati pitanjima; kada će uhvatiti ubicu, ko je ubica. Lakš izgovori Salman Khan. Doda da Salman snima u blizini. Plan mu upali i novinari otrče tamo. Lakš se nasmije i ulazi u hotel gdje je djevojka ubijena. Tu ga dočekaju policajci, kao i osoblje hotela koje stoji u redu, spremno za ispitivanje. Šambu, policajac mu govori da provjere njihove cipele, da li nečiji otisak odgovora ubici. No, Lakš mu veli da nijedan od zaposlenih nije ubica.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Potom preko telefona govori kako moraju pogledati snimke kamera. Policajac govori osoblju kako niko ne smije otići dok je istraga u toku. Jedan od zaposlenih krene, drug ga potapše po ramenu. Pita ga što je tako zabrinut. Šarma (zaposlenik koji je krenuo otići) mu govori i nama je prikazan flešbek: One noći, Šarma gura kolica i sudari se sa Arohi, izvini joj se nakon što mu ona uputi ledeni pogled. Kad mu ispriča, drug mu kaže da mora reći to policiji. Šarma ga pita da li je poludio, policija će da ga ispituje šta, gdje i kako. Ne, plaši se svega toga. Odbije da kaže.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  25 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site