Ishq Mein Marjawan - Lakš ponovo otvara slučaj u vezi serijskog ubice

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 20. epizoda – Lakš ponovo otvara slučaj u vezi serijskog ubice!

By  | 

Epizoda je emitovana 17.10.2017. na Kolorsu.

Arohi kuva nešto i zamišljeno i povrijeđeno pita Sušanta koliko stvari Dip krije od nje. Prvo joj nije rekao za vjenčanje sa Tarom, a sada i da ima stariju sestru. Sušant veli da je Dip veliki biznismen, a oni ne pokazuju svoje tajne drugima. Saznaće uskoro svačije tajne. Arohi se iznenadi, upita da li i ostali u kući imaju tajne. Sušant razmišlja, vidi da se izlanuo pa veli kako nije mislio tako. Nego Dip ne dijeli osjećanja sa svima. Arohi ga zadirkuje, znači braća su ista, ni on nije nikome rekao o djevojci. Sušant je utišava, nije još rekao ni roditeljima. Arohi veli da joj nije jasno zašto krije, da li ima i tu neka tajna. Sušant negira. Dolazi Dia i govori mu da on ide, muškarci ne treba da slušaju ženske razgovore. Sušant se na odlasku čudno pogleda sa njom. Dia potom govori Arohi da zna da je neraspoložena jer joj Dip nije rekao o njoj. Ali šta da rade, oni su takva porodica. Udala se svojom voljom i on je nije smatrao ni toliko vrijednom da joj pošalje pozivnicu za vjenčanje. Ali kada je ona čula da se oženio i doveo tako divnu mladu, došla je ne rekavši nikome. Neka se ne osjeća loše, Dip je sigurno zaboravio da joj kaže ili je bio zauzet. A i koliko dana se poznaju?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site