Ishq Mein Marjawan - 201. ep. - Dip je angažovao Denija da štiti Arohi

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 201. ep. – Dip je angažovao Denija da štiti Arohi!

By  | 

Arohi se budi, skoro je 7 sati. Pita se gdje je Dip, traži ga. Zašto mu je telefon ugašen? Da li je Deni nešto uradio? Ode do inspektora i pita gdje je Deni. Inspektor veli da je Dip došao po njega i odveo ga. Imaju samo njegov telefon. Ona ga zamoli da joj da telefon, saznaće sa kim je on. Deni zove na svoj broj, govori da ga je zaboravio tamo. Arohi moli inspektora da prate lokaciju tog broja sa kog zove.
Arohi dođe na mjesto koje je inspektor rekao. Deni govori šefu koga ne vidimo kako je nevjerovatan, dao mu je sav novac. Iscijepa dokaz i govori da ide, vidjeće se na sudu. Arohi uperi pištolj u njega i pita ko mu je šef. Osvjetli lampom šefovo lice i to je niko drugi do Dip. Ispadne joj i lampa i telefon. Dip je pita šta radi tu. Ona pita njega šta on radi tu, zašto mu je dao novac, šta to radi? Prisjeti se svakog susreta sa Denijem. Pita Dipa da li on stoji iza toga? Dip veli da nije dužan da daje objašnjenja. Arohi pita da li je sve ponovo bila laž, zašto je to uradio, opet je izdao. Deni govori da će on reći. Arohi mu govori da se ne miješa, želi da čuje Dipa. Bila je tako uplašena, željela je da sazna ko želi da ga ubije. Ispitivala je i Virata, Pritvija, ROmu..A to je bio on. Nije ni pomislio na nju. Dip je pita kako je došla tu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno