Ishq Mein Marjawan - 203. ep. - Roma, Virat i Pritvi pokušavaju izluditi Dipa

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 203. ep. – Roma, Virat i Pritvi pokušavaju izluditi Dipa!

By  | 

Arohi ispriča plan Deniju. On je pita da li je luda, neće rizikovati njen život. Arohi govori da nema drugog načina. Samo Tara zna Dipovu prošlost. Deni veli da je Tara htjela da je ubije. Arohi ga zamoli da joj pomogne, da li hoće ili neće. On potvrdi.
Deni dolazi kod inspektorke i veli da žele da vide Arohi. Ona pita da li su normalni, Arohi je jako opasno. Deni veli da je jako važno, ona dopusti.
Arohi dolazi kod Tare, Tara je vezana lancima. Arohi pita da joj skinu masku. Tara joj govori da će je ubiti ako je oslobodi. Arohi govori da želi da je pita nešto. Tara govori da je došla da joj se ruga. Arohi veli da je to ne interesuje, može je izbaviti, ali ako pristane na dogovor. Želi da zna Dipovu prošlost. Tara govori da može uraditi sve da bi izašla, ali da li joj vjeruje da će joj reći? Arohi govori da nema drugog načina. Tara pita da li će je zaista osloboditi, neka joj skine lance. Arohi pita Denija da je oslobode. Deni govori da je jako opasna. Arohi govori Tari da joj mora reći prije nego je pusti. Tara veli da će joj reći, neka priđe. Arohi priđe, Tara je ujede za vrat. Arohi vrišti, vjerovala joj je. Moli je da joj kaže. Policija dolazi i spasi Arohi. Deni je odvede odatle.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!