Ishq Mein Marjawan - Roma i Virat shvataju da je prava Tara u zatvoru

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 204. ep. – Roma i Virat shvataju da je prava Tara u zatvoru!

By  | 

Arohi govori Čavaniju da je doktor rekao da ako Dip bude previše razmišljao, mogao bi da poludi. A ako ne bude, kako onda da saznaju njegovu prošlost? Šta da radi? Čavani veli da zna ženu koja može reči o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti osobe. Neka ode i pokuša. Arohi isprva odbija, ali se sjeti doktovorovih riječi i složi se. Dovešće Dipa tu.
Dip i Arohi stižu na to mjesto, žena se pojavljuje, ima nešto nacrtano na čelu. Arohi veli da je ona Priti, Čavani je predložio, može reći o prošlosti osobe samo što je pogleda u oči. Žena počne da mu priča, Dip veli da nema vremena za te gluposti i krene. Arohi ga zaustavi, doktor je rekao da ništa od lijekova ne može da mu povrati pamćenje. Ubjeđuje ga da pokuša. Dip pita da li ona ima magični štapić kojim će da mahne i da se on prisjeti svega? Krene. Žena govori da je čovjekova prošlost kao sijenka koja ga uvijek prati, prije ili kasnije, mora biti otkrivena.
Sledeća scena: Žena hipnotiše Dipa i govori mu da se prisjeti, ko je, odakle je. On pominje snijeg, sniježne planine. Doda: ” Šimla…krijem se, Virat me traži. Igramo se žmurke.” Arohi misli u sebi da Dip ponavlja riječi koje su mu Virat i Roma rekli. Zamoli Boginju da učini neko čudo.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!