Ishq Mein Marjawan - Roma i Virat sprovode plan protiv Dipa i Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 205. ep. – Roma i Virat sprovode plan protiv Dipa i Arohi!

By  | 

Virat i Roma govore policajski kako su pogriješili, uhapsili su pogrešnu osobu. To je njegova sestra Tara, ne Arohi. Policajka veli da su je uhvatili na djelu, ne samo to, testirali su je i priznala je zločin. Ako oslobode takvog kriminalca, neko će biti ubijen. U naredna 24 sata biće obješena. Ode. Deni napiše Arohi poruku da je saznao Dipovu prošlost, za samo 24 sata će se sve promjeniti. Arohi se pita koje će posljedice biti, niko ne zna šta će se desiti u narednih 24 sata. Nije bitno šta će se desiti, učiniće mu ovih 24 sata nezaboravnim.
Arohi stavi Dipu povez na oči i govori da pokušava pronaći svoje snove u tami njegovih zatvorenih očiju. Imaju malo vremena, a mnogo snova. Deni joj je rekao da će saznati njegovu prošlost kroz nekoliko sati. Dip skrene skinuti povez, ona ga zaustavi, ne zna da li će imati priliku da ga ikada više pita za nešto, zato ga sada pita za malo njegovog vremena. Uhvati ga za ruku i odvede do sobe. Dip krene da skine povez, ona ga spriječi i ona mu nježno odveže povez. Gledaju se, dok muzika svira. On ugleda razna jela spremljena na stolu. Arohi ga pita da učine tu noć romantičnom, samo on i ona i toplina ljubavi. Pali svijeće i opekne se, Dip odmah pritrči do nje zabrinut. Gledaju se ponovo. On govori čemu potreba..Ona ga ućutka i govori mu da ne kvari divne trenutke pitanjima. Neka je pusti. Stavlja hranu na tanjir, Dip krene otići, ona ga povuče za ruku, “O Mahiya ” svira u pozadini. Sjednu na krevet, ona ga hrani. Dipu ostane malo hrane kraj usana, Arohi se približava i pojede to sa njegovog lica. To je ona zamišljala, u stvarnosti Dipu stvarno ima hrane kraj usana, ali on sam očisti iako je i ona pošla rukom. Arohi kaže da je gladna, Dip joj kaže da jede i on ode.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!