Ishq Mein Marjawan - Arohi spasi Dipa, on pobjegne i vraća se po nju

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 208. ep. – Arohi spasi Dipa, on pobjegne Čavaniju i vraća se po nju!

By  | 

Arohi moli Dipa da otvori oči. Roma joj govori da je on ne može čuti. Kakva ljubavna priča! Želi joj dati šansu. Neka vidi Dipa, njenu ljubav. Da ga upuca? Arohi je moli da to ne uradi. Roma joj kaže da onda dovede Taru tu, neka je odmah odveže. Arohi oslobodi Taru.
Virat prati lokaciju Arohinog telefona, dok vozi tim putem, ugleda Prtitvija. Izađe šokiran, priđe mu, nemoguće. Vrisne “ne, nemoguće”. Suznih je očiju, vikne da će ubiti Arohi. Prisjeti se trenutaka sa Pritvijem. Vikne: ” Arohi, dolazim!”
Inspektorka se budi i pozove policiju.
Virat dolazi, Roma ga pita gdje su Arohi i Tara. On govori da nisu na tom lociranom mjestu. Ali želi da joj pokaže nešto. Pokaže joj mrtvog Pritvija. Roma je šokirana, plače, nemoguće. Virat je grli, Arohi će platiti za sve. Roma govori da je Arohi oslobodila Taru, doći će.
Tara davi Arohi, isjeckaće je u komadiće. Ubiće i njenog Dipa. Voljela ga je, ali on je izdajica. Ubiće ga, gurne Arohi. Sa njenog telefona nazove Romu i veli da je ona, Tara. Neka ne ubija Dipa, ona će doći i ubiti ga sama. Ali prvo će Arohi.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!