Ishq Mein Marjawan - 220. ep. - Dip izbaci Denija iz kuće

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 220. ep. – Dip izbaci Denija iz kuće!

By  | 

Arohi uzme Dipu pištolj i govori mu da pusti. Šta to radi? On je pita da ga pusti, ubio je svoju majku. Arohi govori da nije nikoga ubio, on ponavlja da ne zaslužuje da živi, ubio je majku. Arohi govori da je obećao da će živjeti sa njom. On ponavlja da želi da umre i uzima pištolj. Deni mu uzme pištolj, šta to radi? Dip ga tjera, tjera i Arohi. Ubio je svoju majku, on je zvijer. Arohi ga ošamari, neka ućuti. Ona zna da on nije ubio svoju majku, Roma ga je lagala, da spasi Romu Tara je pucala na njih. On ne može nikoga da ubije. Dip pita šta ako je istina. Arohi ponavlja da on nije ništa uradio, ona će saznati, neka je čeka tu.
Čavani govori da se Deni onesvijestio, Arohi mu kaže da on ostane tu sa Dipom. Ona ode i pokupI Denija, zove doktora. Zaustavlja mu krvarenje, pita se šta da radi?
Deni govori da je hvala Bogu došao, Dip bi ubio i nju. Dip povuče Arohinu ruku, pita njega šta to govori, sad je dosta. Arohi neće nikada biti njegova.
Dip odvede Arohi u sobu i govori da je ostavila njega zbog Denija? Arohi veli da je krvario, morala je da ga spasi. On je spasio i njen i njegov život. Dip veli da nju Deni voli, a on je ne može dijeliti sa drugim. Arohi govori da neće nikada ni morati, samo je on u njenom životu i uvijek će biti. Dip je pita da obeća. Zapali svijeće i kaže joj da okrene krugove sa njim okolo i kaže da će uvijek biti njegova. Ona obeća, on je zagrli.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site