Ishq Mein Marjawan-Tara je živjela sa Dipom 3 mjeseca kao Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 227. ep. – Tara je živjela sa Dipom 3 mjeseca kao Arohi!

By  | 

Arohi ugleda bebu na ultrazvuku. Govori da će tata da sazna kada se rodi da je njegova beba. Prisjeti se trenutaka sa Dipom. Pita da li joj mogu dati telefon da javi mužu. Doktorica negira, nikome nije dozvoljeno da telefonira iz bolnice. Arohi je zamoli, on treba da zna. Doktorica joj da telefon, Arohi zove na fiksni telefon, Dip se javi. Ona govori da želi da mu kaže nešto važno, doktor je rekao..Dip pita ko je ona. Doktorica uzme telefon i govori da će morati da dođe da sazna stanje pacijenta. Tara to čuje.
Dip odlazi, Tara ga pita gdje ide. Može li otići sa Čavanijem na njegovu prezentaciju? Dip se složi.
Doktorica kaže nadređenoj da ne mogu da zadrže nju tu u takvom stanju. Luda pacijentkinja pokuša napasti Arohi. Doktorica pita da li je dobro.
Dip dolazi do Tare i grli je. Čavani dođe i pozove Dipa. Dip veli da ga eto. Smiju se. On zagrli Tar i govori da kada budu imali djece, tako će ih prekidati. Tara veli da nije lako vaspitavati djecu, Dip veli da će ih on vaspitati. Tara pita ko će onda brinuti o njoj, on veli ona.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site