Ishq Mein Marjawan - 23. ep. - Arohi govori Sanaji da nije obavila rituale

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 23. ep. – Arohi govori Sanaji da nije obavila rituale sa Dipom!

By  | 

Tara pita Dipa kako zna da je Arohi klaustrofobična. On priča kako su jednom išli na dužu vožnju, on je izašao da priča na telefon sa njom (Tarom), ne zna kako su se vrata zaključala, ali Arohi nije mogla izaći iz auta. Vidio je kako je počela čudno da se ponaša i guši. Onesvijestila se dok je pokušavao da otvori vrata. Na kraju ih je uspio otvoriti i shvatio je da je klaustrofobična. A danas su to iskoristili. Tara veli da je on loš dečko, ali ona voli takve. Pita ga šta će sada da uradi, kao heroj će otvoriti vrata i spasiti je? Dip potvrdi. Ona mu kaže da požuri, prije nego umre. On veli da neće još, prvo će je pustiti da plače i jeca.
Arohi plače, pokušava da se izbavi, na kraju pada na pod, samo što se ne onesvijesti. Tara je ismijava. Dip odbrojava, kada stigne do 1, Arohi se onesvijesti. Poljubi Taru u čelo i ode, stane malo ispred vrata gdje je Arohi zatvorena, priprema se, složi tužan i zabrinut izlaz lice i ulijeće unutra. Uspije je probuditi, ona se budi sva uplašena, grli ga. On je grli, sa njom je, ništa joj se neće desiti. U sebi zlobno pomisli da će sada reći da ga voli. Arohi govori kako je neko poslao tu. Dip je pita ko bi to uradio, ona je otišla po sito. Ona potvrdi, ali je čula nešto i provjerila, neko je zaključao u sobi. Toliko je pokušavala da otvori vrata, ali uzalud.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site