Ishq Mein Marjawan - 24. - Arohi prizna Sanaji da voli Dipa

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 24. epizoda – Arohi prizna Sanaji da voli Dipa!

By  | 

Epizoda je emitovana 23.10.2017. na Kolorsu.

Sanaja se ustane, Arohi pita Dipa da sačeka. Sanaja je htjela nešto da kaže, šta se desilo napolju? Dip veli da ona (Arohi) mora prvo da jede, pričaće kasnije o tome. Potom značajno pogleda Sanaju, pita zašto stoji tu još uvijek. Sanaja se nasmiješi, poželi im laku noć i ode. Arohi mu govori da je Sanaja htjela nešto reći, šta se desilo napolju? Dip veli da je sigurno htjela reći da ona (Arohi) nije vidjela njegovo lice kroz sito, ali to nije važno. Postila je zbog nečega i nekoga i taj motiv je ispunjen. Neka zaboravi, Karva Chaut je gotov. Da joj prvi zalogaj da pojede. Arohi veli da je zaboravila, i on je postio, nije sigurno jeo ništa. Nahrani i ona njega. Nasmiju se. Kasnije, Arohi leži, Dip leži pored nje i mazi je po glavi. Ona mu se zahvaljuje, njen prvi Karva Čaut nije prošao kako je očekivala. Ali na kraju, sve je dobro ispalo. Stavi glavu na njegovo krilo. Dip razmišlja u sebi da je alkohol počeo da djeluje. Arohi veli da želi nešto da mu kaže. Izusti “Dip, ja..”, ali zaspe. Dip čeka da mu kaže, a onda shvati da je zaspala. Pomisli u sebi da nema veze, neka spava, do sutra ujutru će mu priznati ljubav. Čim izgovori i osjeti te riječi, optužiće je za Tarina ubistva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site