Ishq Mein Marjawan - 241. ep. - Arohi pristane da se uda za Virata

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 241. ep. – Arohi pristane da se uda za Virata!

By  | 

Arohi se budi i izusti Dipovo ime.
Tara je u putu, Mausi tj. Dipova tetka je prati. Tara ulazi u neku kuću i vidimo sijenku neke ženske osobe koja je vezana tu. Mausi pokušava da vidi, sakrije se i javi Dipu da je Tara došla tu i da će ona da provjeri šta je unutra kada Tara ode. Dip joj kaže da mu pošalje adresu te kuće.
Dipov bandit ga nazove i veli da je ta djevojka pobjegla. Dip ga pošalje da je nađe. Sa jedne strane mu Tara zadaje brige, sa druge ta djevojka. Tara izađe, zaključa vrata i ode. Mausi otključa vrata i nađe lutku vezanu. Vrata se zatvore i dim ulazi u sobu. Tara je sa druge strane vrata, ona ih je zatvorila i zaključala, nasmije se i misli kako ne može niko prevariti Taru.
Arohi je u marketu. Krije se iza žena koje viču na bandite i oni odu.
Dip dolazi na adresu koju mu je Mausi poslala i otključa Mausi koja se umalo onesvcijestila. Govori da je lutka visila, neko joj je zatvorio vrata, ali ne zna ko.
Arohi dolazi kod Čavanija, pita ga zašto je tako uplašen. On je informiše da je Virat dolazi i tražio nekoga. Arohi pomisli da se on može vratiti svakog trena onda.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site