Ishq Mein Marjawan - 255. ep. - Arohi dobije naređenje od šefa da ubije Virata!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 255. ep. – Arohi dobije naređenje od šefa da ubije Virata, Tara ubije Nišu!

By  | 

Arohi pita ko je on, neka ugasi svjetla. Shvata da je to isto mjesto gdje su upucani njeni roditelji. Sve je zatvorneo. Ugleda pištolj. Misli kako ta osoba zna njene roditelje, on je želio da ona ubije koga. Mora da je on naredio Anđeli isto. Glas kaže da niko ne bi trebao da zna.
Niša moli Taru da je pusti, sve joj je rekla. Tara vode jastuk i govori joj da bježi dok se nije predomislila. Niša bježi, ali je neko provode sa leđa, to je Tara. Niša padne. Tara govori da je Dip opet izdao, a ona mu je pomogla. Sada je njen red.
Arohi se vrati kući. Provjerava dnevnik, ali ne piše ništa o šefu. Šureka dolazi i zahvali se Bogu, došla je. Nema nikoga, svi su nestali. Rekla joj je da se ne udaje za Virata, on nije dobar čovjek. Arohi je pita da li zna nešto o nekom šefu (Malik). Šureka negira, ne zna. Ode.
Tara pere svoj nož i ponavlja da je Dip izdao ponovo. Zašto je uvijek izda? Vadi otrov. Dip dolazi kući, Tara ga pita gdje je bio. On veli da je išao do nove agencije za bezbjednost. Ona mu kaže da odmori, donijeće mu vode.
Virat dolazi do Arohi, veli da je neko to sve isplanirao. Ne žele da ih vide zajedno. Arohi ga pita da je ostavi samu.
Dip popije vodu i onesvijesti se. Tara se smije. Pita ga da kaže tajne koje krije. Zašto je zaustavio vjeridbu? Poslao je Nišu, zar ne? Dip negira i onesvijesti se. Tara vadi nož, ali stane, Dip govori da ako bi se Anđeli udala za Virata, sve bi mu dala i izbacili bi njih iz kuće. Tara je srećna, znala je da samo nju voli. Grli ga. Dip izgubi svijest, ona ga budi. Otrči po vodu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site