Arohi ne uspije spasiti roditelje, šef ih odvede i nju veže

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 258. ep. – Arohi ne uspije spasiti roditelje, šef ih odvede i nju veže!

By  | 

Dip se pita šta Tara namjerava da uradi. Shvata da mu nema pištolja.
Šureka zove Čavanija i informiše da Arohi nije tu. On veli da želi da bude uz Arohi, ovaj Anđeli. Šureka se okrene, Tara veli da želi da priča sa njom o njenoj Anđeli. Ošamari je.
Arohina majka joj govori da se drži podalje od njih. Arohi se pita kako da im kaže ko je ona. Bandit joj kaže da je upuca, Arohi plače, puca u lampu i udari bandita. Pozove majku da krene, ona joj odbrusi da joj ne treba njeno lažno saosjećanje. Arohi je grli i plače. Majka je gura, ne mogu joj vjerovati, već im je uništila život.
Tara povrijedi Šureku, ispituje je o Anđeli. Zašto je ona tu? Sigurno joj je rekla plan. Ne voli Virata, zašto? Zašto ga se plaši? Šureka veli da je zna ništa, moli da je pusti. Tara je muči. Može je lagati, ali ona će je onda nastaviti mučiti. Šureka vrišti, Dip zaustavi Taru. Povuče je do sobe. Pita je šta radi. Ona pita zašto je lagao. On veli da ima svoju misiju. Ako se usudi da povrijedi nekoga, neće je poštediti. Gurne je. Tara veli da prvo zbog Arohi, a sada i zbog Anđeli..
Arohi moli roditelje da pođu sa njom, nisu sigurni tu. Njen tata veli da će bar umrijeti napolju, neka ih vodi. Bandit dođe i uperi pištolj u njih. Arohi ga uradi i bježe, sjednu u auto, ali neko udari Arohi u glavu, ona se onesvijesti. Čovjek odveze auto sa njenim roditeljima, ona ih doziva. Čovjek joj prska sprej u oči.
Tara vidi kako Mausi ide negdje. Mausi se nađe sa nekim u autu i veli da je sve pod kontrolom, Dip i Tara ne znaju ništa. Tara to čuje i pita se šta se dešava.
Šef je vezao Arohi. Govori joj da mora platiti za izdaju, ne može ga prevariti. Uzme neku šipku. Arohi vrišti “ne”. Njegov telefon zazvoni, to je Mausi. Govori da je Tara špijunira, neka uradi nešto. Šef kaže banditima da se pobrinu za nju, on ima druga posla.
Najava: Arohi pobjegne i dolazi prerušena na zabavu. Ugleda nekoga i šokirana je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site