Ishq Mein Marjawan - Dipova porodica su u stvari glumci koje je unajmio

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 26. ep. – Dipova porodica su u stvari glumci koje je unajmio!

By  | 

Sušant, Sanaja, Dija i Maja opkole Pritvija. On ih pita šta se dešava, zašto su mu stali na put. Sušant mu kaže da prvo odgovori na njihova pitanja. Pritvi upita koja. Maja ga pita šta krije, ko je ta žena. Pritvi joj kaže da bude pristojna i u svojim granicama. Sušat mu kaže da priča sa njom ljubazno, ako želi da ostanu tu, neka ne priča tako sa njima. Pritvi veli da se ne plaši njihovih praznih prijetnji. Maja pita čega se onda plaši, ko je ta žena. Pritvi se zgrane, zašto samo ponavlja jedno te isto, neka nikakve žene. Šokiraju se kada vide Dipa i Arohi, Arohi pita Pritvija što je tako ljut i ko je ta žena. Pritvi veli da nije ništa, njena majka preuveličava, kad su sad svi tu, idu slaviti Diwali. No, Maja veli da neće ništa slaviti dok ne dobije ogovore na pitanja. Arohi pita koji pitanja. Sušant je upita da se ona ne miješa. Arohi veli da je Diwali, na taj dan se svađu rješavaju, ne produbljuju. Maja vikne da je rekla da niko neće slaviti Diwali dok ne dobije odgovore. Dip govori Arohi da mu je porodice u lošem raspoloženju danas, on zna kako to da rješi, neka ona ode u sobu i odmori. Arohi veli da je to i njena porodica, nigdje ne ide. Dip veli da je to njegova porodica i on ih zna dobro. Jedino on može rješiti njihov problem. Zamoli je da uđe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site