Ishq Mein Marjawan - Dip se spasi, Tara veže Arohi sa namjerom da je ubije!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 260. ep. – Dip se spasi, Tara veže Arohi sa namjerom da je ubije!

By  | 

Dip se davi. Tara ide ka bazenu, pita se gdje je Dip. Misli da je može tako prevariti? Ne, ne može. Vidjeće se kući. Dip se uspije odvezati. Arohi zove svog čovjeka i govori mu da prelaze na plan B. Moraće da ga održi u životu dok ne nađe roditelje. A onda zove čovjeka koji je kod električne faze i zaustavi ga. Želi da ubije Dipa odmah, sve joj je oduzeo. Ali mora prvo saznati o roditeljima.
Dip izlazi iz bazena i pita ko može da mu to uradi, Anđeli, Tara, Virat ili Arohi?
Tara stiže kući, primjeti da nema Dipovog auta, to znači da još nije došao. Mausi je gleda i misli kako mora paziti na nju. Ode u svoju sobu po nešto, Tara stoji iza nje. Mausi je uplašena, uzima torbu. Tara je pita da li je uplašena? Neka pazi na sebe. Davi je i smije se. Mausi joj govori da joj na štetu ide ako je ubije. Ona ima mnoge odgovore za kojim ona traga. Tara veli da je to neće zaustaviti njenu smrt. Gurne je na krevet.
Arohi se pita gdje je Čavani, Dip je uhvati i veli da ga je pokušala ubiti. Ona pita zašto bi. Šta je pogriješio? Svašta se dešava. Dip je pita da li misli da je pametna? Nema načina da se spasi od njega, on može sve da uradi, a ona ne može da se spasi. Tara ih vidi zajedno.
Arohi odlazi u sobu i misli kako mora biti oprezna i saznati gdje su joj roditelji. Virat dolazi, ona ga tjera. On je moli da mu vjeruje, zaista je voli. Ona ga pita da je ostavi samu. Virat pita zašto rizikuje svoj život? Neka se uda za njega, zbog njihove bebe. Neka shvati da su zajedno sigurniji. Ona veli da je ona dovoljna bebi, neka ode.
Tara veže Arohi u dvorište. Kopa joj grob i veli da joj sprema krevet. Krene ka njoj sa sjekirom, neka vidi šta će da uradi.
Najava: Tara udara Arohi/ Anđeli sjekirom i sahrani je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site