Ishq Mein Marjawan - 268. ep. - Tara saznaje da je Dip promjenio Arohi lice!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 268. ep. – Tara saznaje da je Dip promjenio Arohi lice!

By  | 

Novinar sveštenik govori Arohi da je Dip pronašao majku i da je premjestio na sigurno mjesto. Arohi se pita šta sada da radi.
Virat pita svog špijuna kako ide motrenje Dipa. Ovaj veli da ide dobro. Doda da piće ima drugačiji ukus. Virat veli da to piće ima otrov. Ovaj kašlje i moli ga da ga pusti. Virat veli da ga je izdao i mora umrijeti.
Tara dolazi i pita šta ako ga i Anđeli vara? Virat veli da će je onda ubiti. Ode. Tara dobije poruku da će današnja molitva za nju biti jako posebna. Tara se pita ko je to poslao.
Molitva počinje, Dip traži Mausi. Arohi je zarobila Mausi, ne može da je pusti inače će Dip shvatiti da ona zna za njegovu majku.
Arohi silazi dolje, Dip se pita da li je ona nešto uradila. Sveštenik – novinar govori da će im ispričati priču. Pata Parvati je napravila Ganeša i pitala ga da ne pusti nikoga unutra. Šiv je došao i Ganeš ga je zaustavio. Šiv se naljutio i odrubio mu glavu. Parvati je došla i naljutila se, zahtjevala se sina život. Šiv je uzeo glavu slona i dao to lice Ganešu. Šiv je to uradio zbog dobra, danas se lica takođe mogu promjeniti, ali ne znamo koja je namjera. Tara se pita o čemu on govori, a onda se prisjeti kako je Anđeli tvrdila da je Arohi na početku. Pita se da li je to Arohi u stvari?

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site