Ishq Mein Marjawan - 27. ep. - Dip, Arohi i Lakš stižu u Kasol

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 27. ep. – Dip, Arohi i Lakš stižu u Kasol!

By  | 

Dip se žali Tari kako ljudi koje plaća nisu ljudi, već životinje. Nije važno koliko ih hrani, uvijek su gladni. Ne može joj ni reći kakvu su dramu napravili pred Arohi. Sve bi ih žive sahranio da je razotkriven danas. Tara ga pita zašto brine o tim životinjama. Ko mu je rekao da napravi takav plan, nije mogao nešto drugo smisliti da ulovi Arohi? A uostalom, nije tako teško osvojiti srce jednostavne djevojke iz srednje klase. Dip joj govori da ona ne shvata, takva djevojka ne sanja samo da nađe dobrog muža, već i dobru porodicu. Zato je morao da formira ovu lažnu porodicu. Inače bi ona otišla sa Višalom. Tara veli da je do sada ubijala izdajice, ali jadni Višal, umro je bespotrebno. Dip govori da je morao da umre, ali ona neka prestane kažnjavati ljude, ne mora obavljati socijalni posao. Čak i danas je pratila momka, sreća pa se uspjela izvući. Da je Lakš zakasnio 10 minuta, bila bi uhvaćena na djelu. Tara mu veli da nije uhvaćena, neka se opusti. I da jeste, ne bi bila ona, već Arohi. Dip joj kaže da prestane djetinjasto da priča, bilo bi Arohino ime, ali Tara bi bila uhvaćena. Doveo je Arohi da može ona u zatvor umjesto nje (Tare), a ne da ona (Tara) ide umjesto Arohi. On pokušava prikriti njene stare zločine, zato vodi Arohi u Kasol na medeni mjesec. Tamo gdje je ubila čovjeka pepeljarom. Prikazano je ubistvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site