Ishq Mein Marjawan - 271. ep. - Virat, Tara i Dip traže zlato, novinar ih uhvati u zamku!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 271. ep. – Virat, Tara i Dip traže zlato, novinar ih uhvati u zamku!

By  | 

Arohi sjedne i govori Dipu da klekne i moli je za oproštaj za sve što je uradio njoj i njenim roditeljima. Neka se izvini zato što je dodirivao i što je prevario svojom ljubavlju. Neka preklinje za svoju majku. Možda se onda i sažali. Gdje su njeni roditelji? Ili? Dip pita šta, on zna da ona neće povrijediti njegovu majku. On zna Arohi koja nikoga ne može da povrijedi, njegova majka je nevina, on je njen grešnik. Arohi veli da je ta Arohi mrtva. Voljela je čovjeka koji je zapalio i promjenio joj lice i to zbog novca. Arohi je Arohi i neka ne očekuje ništa dobro od nje. Gdje su joj roditelji? Upucaće ga ako ne kaže. A i njegovu majku..Dip govori da ako uradi nešto..Ona mu odbrusi da se ne usudi da joj prijeti. Vadi pištolj. Dip pita gdje mu je majka. Arohi ode i kaže mu da ima 24 sata da joj kaže gdje su joj roditelji. Dip veli da će on naći svoju majku. Arohi ga pita da li je volio ikada. On govori da je ljubav i dalje tu, ali ona ne može da je vidi. Arohi ode.
Arohi se vozi kući i misli kako je njena ljubav sada samo mržnja prema Dipu.
Dip zove nekoga i govori da završi tu igru sada, ne može više da je igra.
Arohi dolazi do Dipove majke i kaže joj da jede. Zašto ne jede? Želi da je vidi, zašto je mrak tu. Vikne joj da jede to i ode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site