Ishq Mein Marjawan - 272. ep. - Virat je šef i preko Tare sazna kod!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 272. ep. – Virat je šef i preko Tare sazna kod!

By  | 

Arohi je u autu i misli kako im nijedna igra neće upaliti.

Virat govori Dipu da ubije novinara. Dip govori da mu moraju dati dio, ne smiju dozvoliti da sazna bilo ko više. Potom kaže novinaru da se slažu, ali ne mogu mu dati adresu, javiće mu kada oni budu tamo.
Novinr dolazi kod Arohi i govori da će Dip ubiti njene roditelje. Arohi veli da će Dip ići do njih jer mu treba taj kod, moraju paziti na njega. Ona prati Dipa, on izađe iz sobe. Arohi traži papirić na kome piše adresa. Govori bebi da joj je otac đavo.
Dip dolazi do Arohi i pita gdje mu je majka. Ne može da ga pobjedi. Arohi veli da voli vidjeti tu bespomoćnost na njegovom licu. Dip ponovi da ga niko ne može pobjediti. Zaveže je i govori da će naći majku, a ona neka misli kako da spasi svoje roditelje. Ode. Arohi se pita kako će se izbaviti. Tara ga vidi kako veže Arohi.
Dip dolazi kod Tare, ona veli da je vezao Arohi, ali je nije ubio. Dip govori da je već rekao da je ne može ubiti. Tara veli da je izdaje ponovo. Dip joj kaže da mu vjeruje ili ne, ali neka prestane više sa tom ludošću. Ode. Tara dobije poziv od čovjeka koji joj kaže da ode do Arohinih roditelja i glumi Arohi, neka pita za kod. Ona veli da će ih ubiti poslije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site