Ishq Mein Marjawan - 273. ep. - Arohi je u potrazi za roditeljima!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 273. ep. – Arohi je u potrazi za roditeljima!

By  | 

Arohi misli kako je javno Dip šef, a pravi je Virat. Njen otac plače i govori da je šifra otkrivena. Njena majka govori da je morala da spasi kćerku. Otac veli da ih ubiju sada odmah, ali neka puste njihovi kćerku. Arohi plače i misli kako oni ne znaju da to nije ona.
Mausi se budi zatočena. Doziva pomoć. Polomi bravu i izađe. Kako da kaže Dipu da Arohi zna za roditelje?
Arohi misli kako mora spasiti roditelje. Virat govori njenom ocu da je nakon svih ovih godina dao kod djevojci koja nije njegova kćerka. Arohina majka govori da je to njihova kćerka. Tara sjedne na stolicu i veli da je ona Tara, a ne Arohi. Njihova kćerka je njena dvojnica i kažnjena je za sve njene (Tarine) grijehe. To je njen brat Virat. Virat veli da su čekali dugo na ovaj trenutak. Doveli su Anđeli i uvjerili ih da joj vjeruju. A sada imaju njeno lice i šifru tako da im oni više ne trebaju, neka zapale mjesto i neka počivaju u miru. Ode.
Arohin otac pita ako nije njihova kćerka ko je onda. Neka im dopuste da vide kćerku zadnji put. Virat veli da je dolazila, ali je oni nisu prepoznali. Pošalje Taru da provjeri je li šifra prava.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!