Ishq Mein Marjawan - 274. ep. - Dip saznaje da je Virat šef i spasi Arohine roditelje!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 274. ep. – Dip saznaje da je Virat šef i spasi Arohine roditelje!

By  | 

Dip govori da je pametna, zar ne? Neka nađe roditelje. Gurne je i govori joj da ih nađe, nema još mnogo vremena. Arohi ga preklinje da joj kaže. Dip govori da nemaju mnogo vremena, neka ga ne troši. Arohi veli da nije vidjela đavola poput njega. Pita se kakvu će im strašnu smrt đavo dati, da li bombu? Dip govori da je pravi đavo osoba koja je odvela njene roditelje. Ko zna šta će on da uradi njenim roditeljima. Arohi govori da zna da je šef Virat i da njih dvojica zajedno igraju igru. Uništiće ih ona sve. Dip je zapanjen, pita ko je šef, Virat? Ko je to rekao? Ona veli da je Virat šef i mučio je njene roditelje, a to sve jer mu je on (Dip) rekao. Dip govori da se on i šef nikada nisu našli licem u lice, pitao ga je da se pretvara pred svima da je on šef. Ali zar je to Virat? Arohi je uporna, njegova majka i on su igrali ovu igru. Dip je gurne i govori da je njen tata to uradio. Virat je imao jednu šifru, njen otac drugu. Virat ih je kidnapovao. Arohi veli da je njegova majka htjela odnijeti to zlato, a njen otac je žrtvovao život da spasi to. Ona nije poput njega, ona će da ih spasi. Dip joj kaže adresu, Arohi je zapanjena. Dip govori da ih je šef tu odveo, neka ode i spasi ih. Arohi trči.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site