Virat i Tara sklope pakt, Dip je poslao novinara da pomaže Arohi

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 276. ep. – Virat i Tara sklope pakt, Dip je poslao novinara da pomaže Arohi!

By  | 

Dip se pita kako ga je Arohi mogla držati podalje od te sreće (da je trudna sa njim). Arohi mu prisloni pištolj i govori da ako dođe blizu njenih roditelja, ubiće ga. Dip je povuče i govori da je se ne plaši. Može je ubiti. Mrzi je. Dao joj je roditelje, a ona njemu nije njegovu majku. Može je ubiti, ali bi onda i njegov sin bio mrtav.
Tara govori da neće dozvoliti nikome da stane između Dipa i nje. Ubiće i Arohi i njenu bebu. Sječe svoju ruku i krv kapa na sliku Dipa i Arohi. Ona (Arohi) je kidnapovala Dipovu majku? Ona će joj olakšati posao, Dip je neće poštediti. Ali ako sazna da nosi njegovo dijete, onda je neće ubiti.
Dip govori Arohi da mu je prvo uzela majku, a sada i bebu. Arohi ga pita kako se usuđuje uopšte da to dijete naziva svojim. Živ je zbog nje! Neće mu dozvoliti da priđe tom djetetu. A njegova majka jeste bila kod nje, ali je neko drugi odveo, ne zna ko. Neka pati kao što je ona, uništio joj je život. Stomak je jako zaboli. Dip je drži. Odvede je u sobu, ona mu govori da je pusti. On govori da neće nikada, ne voli da gubi. Zaveže svoje i njene ruke. Ona pita šta on želi. On govori da će biti vezana sa njim cijelo vrijeme i on će brinuti o svojoj bebi. Arohi govori da je ona dovoljna bebi.
Oglasi se zvono, Dip siđe dolje, došao je doktor. Pregleda Arohi. Arohi govori da joj on nije muž i da izađe. Doktor veli da mora da se odmara.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!