Ishq Mein Marjawan - 277. ep. - Dip nasilno tetovira Arohi da bi se dokazao Tari!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 277. ep. – Dip nasilno tetovira Arohi da bi se dokazao Tari!

By  | 

Tara govori da će zapaliti sve, Dip je otišao kod nje.
Dip govori Arohi da ne može otići, mora da se odmara. Arohi veli da prekine sa dramom, do juče je htio ubiti. Novinar joj je rekao da joj je promjenio lice da je zaštiti. Što joj on to nije rekao? Već je poslao u mentalnu ustanovu gdje joj je beba napadnuta. Slao je ljude da je ubiju. I Tara, mrzio je? Kako se onda vratila? On nema pravo na njenu bebu. Ako joj da odgovore, možda i razmisli. Dip veli da će dobiti odgovore u pravo vrijeme. Arohi veli da mu ne može vjerovati. Nešto joj upadne u oko, Dip joj pomaže. Govori da će zaštiti i nju i bebu. Arohi u sebi misli kako mu ne može vjerovati, za njega je sve to igra.
Tara gleda svoju sliku sa Dipom i govori da Dip nikada ne može da ode od nje. Piše njegovo ime krvlju na ogledalu, niko ih ne može rastaviti. Siđe dolje i vidi kako se Dip i Arohi igraju sa bebom. Arohi joj govori da ona ima sve sada. Dip se izvini Tari, ali sa Arohi je, ona je majka njegovog djeeta. Tara govori da je ona njegova žena, ne može je ostaviti. Tara je sve ovo zamišljala.
Dip i Arohi dolaze u bolnicu. Dip govori da ga je držala podalje od bebe i krila. Arohi govori da je izdao, pokušao je ubiti i sada joj govori to sve? Ona može sama da se brine o beb. Dip govori da je dosta, uradiće kako on kaže. On obećava da će se brinuti o njoj i bebi. Ta beba je njegov razlog za život.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site