Dip pokuša zamjeniti dokaze u policijskoj stanici, ali bezuspješno

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 29. ep. – Dip pokuša zamjeniti dokaze u policijskoj stanici, ali bezuspješno!

By  | 

Epizoda je emitovana 30.10.2017.

Arohi pita Dipa šta radi, nije joj odgovorio. On muca, veli da je alergičan na cigarete. Zato nosi rukavice, krenuo je baciti tu pepeljaru. Konobar tj. čovjek koji je donio šampanjac veli da da njemu, on će odnijeti. Dip ga šokirano pogleda.
Ovamo, Pritvi traži Taru u sobi. Pita se šta će reći gospodinu Dipu ako ona uradi nešto, gdje je nestala. Zove je.
Dip govori konoaru da radi svoj posao, neka donese hranu, gladan je. Spakuje pepeljaru u vrećicu i baci u kantu za smeće. Potom baci i rukavice. Nasmiješi se Arohi, ona mu uzvrati smiješkom. On uzima šampanjac, ona govori kako ona i dalje saznaje nove stvari o njemu. Mama (Maja) je bila u pravu, svakog dana će saznati neku novu stvar o njemu.
Pritvi ide ulicom, traga za Tarom. Zove je, ali uzalud. Dip govori Arohi da će da otvori šampanjac za njihov medeni mjesec. Arohi mu govori da on zna da ona ne pije alkohol. Dip veli da zna, ali to je šampanjac, ne alkohol. To je dobro za srce, um i ljubav (gurka je rukom). Arohi se stidi, složi se, ali samo jedan gutljaj. Dip nevoljno pristane. Arohi se nasmiješi, ali prije toga želi da priča sa bratom i snahom. Nije nikako pričala sa njima, izgleda da su je zaboravili. Ali ipak, oni joj nedostaju. Ode nasmijana da priča, Dipu nije pravo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site