Ishq Mein Marjawan - 292. ep. - Arohi padne sa litice!

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 292. ep. – Arohi padne sa litice!

By  | 

Tara pita kako će to uraditi, Virat veli da neće sami. Kašjap dolazi i ide flešbek kako je Virat zvao Kašjapa, Kašjap prevario Arohi i kako je Kašjap prevario i Dipa. Rekao je Dipu da Arohi ne želi da ga vidi i da će se možda ubiti i ubiti dijete. Dip mu nije vjerovao, ali Kašjap mu je rekao da ode i provjeri. Dip govori da ona voli dijete, ne bi ubila ni sebe i njega, otići će i provjeriti. Kraj sjećanja. Kašjap veli da su prošli fazu 1.
Arohi dolazi na tu liticu i misli o Dipovim riječima. Pita se zašto joj srce vjeruje Dipu, ali razum joj nalaže da ne vjeruje. Tara puca u nju, Virat joj govori da puca u strane tako da je odvedu na planirano mjesto.
Neko iskoči Dipu pred auto. Ljude se okupe i prave scenu. Ispostavi se da je žena Sureka jer je Kašjap potplatio. Dip se izvini i krene otići, ali ga ljudi zaustave.
Arohi stiže blizu litice i dobije poziv od Kašjapa, on govori da je Dip želi ubiti, neka posluša snimak. Na snimku Dip govori da neće pustiti Arohi i bebu da odu, ne mogu se igrati njegovom budućnošću. Arohi je šokirana, pita se šta da radi, da ode ili ostane? Konačno odluči das ostane i sasluša Dipa. Tara opet ponavlja svoju zakletvu.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site