Ishq Mein Marjawan - 3. epizoda- Arohi uspije pobjeći Lakšu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda- Arohi uspije pobjeći Lakšu!

By  | 

Epizoda je emitovana 22.9.2017. na Kolorsu.

Arohi meditira na nekom proplanku. Dip je zaneseno posmatra. Jedan momak joj se približava sa leđa i ukrade joj torbu. Dip to vidi i potrči za njim, dok Arohi ništa nije primjetila i meditira i dalje. Dip konačno stigne lopova i oduzme mu torbu. Pogleda ga, ovaj izgleda siromašno, sklopi ruke. Dip vadi novčanik i da mu novac. Kaže mu da ne krade više, neka uzme taj novac i ode. Ovaj mu vikne da je on, Dip jako dobar čovjek. Dip mu kaže da onda ne krade više. Ovaj obeća da neće i ode. Arohi završava sa meditacijom i shvati da joj nema torbe.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Potom ugleda Dipa koji dolazi noseći torbicu. Ona veli da mu dobro stoji. on skine torbu i daje joj pitajući je zar ga neće nazvati lopovom. Arohi negira, on ima sve, zašto bi krao. On je upita zašto ga izbjegava. Arohi govori da ne voli da se viđa sa strancima. Dip veli da može te strance da dobro upozna za kratko vrijeme. Pita i dobija odgovore i tako se upoznaje. Evo on će nju pitati nekoliko pitanja. Ona voli zabave? Ona negira. On pita da li mrzi bogate ljude. Ona opet negira, samo ima druge snove i ciljeve. Pozdravi se i krene, ali saplete se i Dip je uhvati u zagrljaj. “Ishq Mein Marjawan” svira u pozadini. Gledaju se. A onda se Arohi odmakne. Pokupi svoje stvari i ode. Dip ugleda njen sat na podu i podigne ga.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  19 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site