Ishq Mein Marjawan - 3. epizoda- Arohi uspije pobjeći Lakšu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda- Arohi uspije pobjeći Lakšu!

By  | 

Lakš gleda sliku Šarme i sliku njegovog prijatelja i zaključi da mora da mu je Šarma ispričao sve. Naredi da ga uhvate. Šarmin prijatelj se pakuje, govori ženi da se pakuje, odlaze. Napuštaju grad. Baš kad oni odu, Lakš dolazi sa timom i nalazi zaključana vrata. Opsuje i šutne stolicu ispred. Potom ugleda kameru i padne mu na pamet da pregleda snimke kamere hotela. Na snimci kamere ugleda ženu u crnom kaputu, ali ona vješto sakrije lice znajući gdje je kamera.

Lakš je ubjeđen da je ona ubica, policajci vele da može biti bilo ko, gošća hotela možda. Lakš im vrati snimak i govori kako ona tačno zna kada da sakrije lice, idu na zabavu u Šimlu, siguran je da će se ona pojaviti.
Ovamo, Nairi nagovara da idu na zabavu, Arohi odbija, ima mnogo posla i nije zainteresovana. Nairi veli da bi trebala reći snahi da ide na zabavu. Arohi je pita da li je poludjela. U to se oglasi Ridi koja pita nju da li je poludjela, neka ide na zabavu. Ona će se pobinuti za sve. Arohi je iznenađena.
Uveče, Arohi i Nairi sređene stižu pred kuću gdje se održava zabava. Polako ulaze, naslovna pjesma svira dok Arohi korača. Lakš takođe dolazi noseći sliku sa snimka kamere. Siguran je da je ta djevojka tu, osjeća.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  19 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site