Ishq Mein Marjawan - 3. epizoda- Arohi uspije pobjeći Lakšu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda- Arohi uspije pobjeći Lakšu!

By  | 

Nairi joj govori da nije dobro da ide sama tako kasno. Arohi veli da neće sama i ona će sa njom. Nairi odbija, tako velika zabava, neka i ona ostane. No, Arohi je odlučna da ode i uprkos Nairinom dozivanju, odlazi. Krene, ali ugleda Lakša i policiju ispred i uznemiri se. Ode, Lakš dođe tu i osjeti njen parfem. Arohi ide sva uznemirena, skriva lice od policije. I opet se sudari sa Dipom koji joj se obraduje. On primjeti njenu zabrinutost pa je upita da li je dobro.

Ona ga pogleda, okrene se, ugleda Lakša pa se brzo okrene na drugu stranu. Dip isprati njen pogled, pita je da li postoji neki problem. Ona negira, on je pozove da plešu. Pruži joj masku. Arohi pogleda okolo te prihvati masku. On joj je zaveže. Jedna žena pozove Lakša da pleše. On pristane. Arohi i Dip plešu pod maskama, kao i ostali. Lakš dok pleše, razgleda okolo i traži ženu-ubicu. Potom partneri se mijenjaju. Lakš sumnja na Arohi. Arohi shvata da je on sledeći sa kim treba da pleše, ali Dip prilazi i njih dvoje nastave plesati. Ples završava, Lakš primjeti da nema djevojke u bijeloj haljini tj. Arohi.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  19 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site