Ishq Mein Marjawan - 3. epizoda- Arohi uspije pobjeći Lakšu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda- Arohi uspije pobjeći Lakšu!

By  | 

Arohi ulazi u neku sobu, skida masku i ugleda Dipovu sliku. Shvata da je to njegova soba. Ugleda Dipovu diplomu na stolu. Ovamo Lakš i dalje traga za njom. Arohi shvata da je ostavila trag od cipela po bijelom tepihu i uznemiri se, pokuša da očisti. Neko je posmatra kroz prozor. Ta osoba ulazi na vrata kod nje, to je neka žena koja je pita ko je ona. Zaključi da je lopov. Arohi se pravda, pogrešno je shvatila, nije lopov.

Žena hoće da je izbaci, zvaće obezbjeđenje. Dip dolazi i veli da ona nije lopov, njegova je gošća. Ona o kojoj joj je pričao. Oslovi je sa mama. Njegova majka pusti ruku Arohi šokirano, izvini joj se, veli da je ona ljubav njenog sina. Arohi pogleda Dipa. Njegova majka je zagrli. Arohi uputi pogled Dipu preko njenog ramena, te Dip povuče majku, veli da je dosta. Izvini se Arohi. Njegova majka veli da joj se djevojka sviđa. Počne priču o vjenčanju. Pita kada će se vjenčati. Arohi je dosta, veli da mora da ide. Dipova majka se zabrine, veli da vjeruje njegovom izboru, ali da li je siguran da je Arohi zainteresovana. Dip veli da će biti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  19 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site