Ishq Mein Marjawan - 3. epizoda- Arohi uspije pobjeći Lakšu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 3. epizoda- Arohi uspije pobjeći Lakšu!

By  | 

Arohi izlazi i ugleda Lakša koji takođe ugleda nju. On gleda u sliku pa u nju. Arohi je uznemirena, on iskoristi sliku kao pištolj, “opali” pa veli da je uhvaćena, do kada će se kriti od njega. Krene prema njoj, Arohi je nervozna, krije lice. Tada je Dip povuče i između nje i Lakša. Arohi lakne. Dip ga upita zna li ga. Lakš veli da je on inspektor Lakš. Dip pogleda Arohi, pa ga upita da li ga je pozvao. Lakš veli da nije, njemu ne treba pozivnica. Veli da traži serijskog ubicu koji je u Šimli, a možda i u toj sobi i pritom pogleda u Arohi.  Veli da bi njih dvojica mogli biti prijatelji.

Dip veli da griješi, voda i vatra ne mogu biti prijatelji. Lakš mudro upita ko je vatra, a ko je voda. Dip se nasmije i poželi mu laku noć. Lakš pohvali njegovu zabavu, potom shvati da nema Arohi. Lakš nastavi da je lijepa zabava, lijepi ljudi, ali ljepota nekada može biti i strašna. Dip mu veli u tom slučaju, neka bude oprezan. Lakš mu kaže da i on isto bude oprezan, poželi mu laku noć i ode.
Najava: Dipova majka dolazi sa prosidbom u Arohinu kuću. Arohin brat je nagovara da pristane. Lakš se pita ko je sledeća meta serijske ubice, da li je Dip Raičand?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  19 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site