Ishq Mein Marjawan - Arohi zatekne Sanaju i Sušanta u prisnom odnosu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 31. ep. – Arohi zatekne Sanaju i Sušanta u prisnom odnosu!

By  | 

Policajci su na mjestu zločina. Dip dolazi prerušen u forenzičara. Policajci ga pitaju ko je on, ne može na mjesto zločina. On ih pita šta misle da on hoda sa tom torbom da gubi vrijeme. Pa on je forenzičar. Poslat je iz Delhija na specijalnu dužnost. Pogleda u mrtvog momka, te veli da mora pokupiti dokaze. Neka zovu Delhi ako ne vjeruju. Policajac se izvini, neka radi svoj posao. Dip slika tijelo i pogledom traži nož. Ugleda ga iza kamena.
Lakš pita Arohi da li se stvarno ne sjeća da mu je prekjuče rekla da je pseći posao da njuši tragove. Ona mu govori da ne razumije šta on govori, ona je bila sa Dipom taj dan. Vodila je Dipa u restoran, ali im je pukla guma, proveli su čitavu noć u kolibi. Dosta joj je više njegovih pitanja, ne može davati više odgovore. Lakš se pita da li muž i žena prave budalu od njega. Arohi mu kaže da zaustavi auto. On veli da je više neće zapitkivati, ali pokazaće joj. Idu šumom. Ona ga pita gdje je vodi.
Dip zamijeni nož. Arohi se saplete i ugleda Dipa. Veli da taj čovjek izgleda poput Dipa, ali šta on radi tu. Ustane se. Dip ode odatle. Arohi i Lakš dolaze do mjesta zločina. Arohi vrisne.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site