Ishq Mein Marjawan - Arohi zatekne Sanaju i Sušanta u prisnom odnosu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 31. ep. – Arohi zatekne Sanaju i Sušanta u prisnom odnosu!

By  | 

Lakš pita da li je dolazio neko iz Šimle. Policajac negira, samo forenzičar. Lakš upita Arohi zašto plače. Arohi ga pita zašto je doveo tu. Zamoli ga da je pusti kući. Ne može da gleda tog mrtvaca. Lakš kaže policajcu da je odvete kući. Pita se zašto se ona ponaša različito svaki put.
Pritvi pokušava da otvori vrata iza biblioteke. Sanaja je tu. On je pita da li ga špijunira. Sanaja veli da to što joj plaća ne znači da ne može da šeta. On je tjera odatle i ode u Tarinu sobu.
Dip stiže kući i krije dokaze. Arohi takođe dolazi. Ugleda Dipa. On je oslovi, dokaz mu je u ruci. Zagrli je i pritom joj ubaci onaj nož u torbu. Zahvali se Bogu što je došla. On je morao doći tu zbog važnog posla. Bankrotirao bi. Ona mu govori da ništa nije toliko važno da ostavi svoju ženu samu u nepoznatom gradu. On joj se izvini, spavala je. Arohi veli da nije toliko spavala da se ne može probuditi. Dip sad veli kako nije imao vremena. Arohi mu prebaci da je imao vremena da se vidi sa Lakšom. Dip je pita gdje je vidjela Lakša, šta je rekao. Arohi govori kako on ne mari kako se vratila kući. DIp se izvini, zabrinut je za nju. Nije želio da je uznemirava. Potom opet upita koja pitanja joj je Lakš postavljao. On se vidio sa njim da ga pita šta radi u hotelu. Jer on je rezervisao čitav hotel, a Lakš je ipak bio tamo. A onda je dobio poziv.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site