Ishq Mein Marjawan - Arohi zatekne Sanaju i Sušanta u prisnom odnosu

Indijske Serije

Ishq Mein Marjawan – 31. ep. – Arohi zatekne Sanaju i Sušanta u prisnom odnosu!

By  | 

Slučajno joj obori torbu. Nož ispadne iz Arohine torbe. Ona šokirano pita odakle to u njenoj torbi. Nema pojma, ima i krvi. Nije njeno. Vidjela ga je na mjestu zločina. DIp veli da je on bio sa klijentom, nož je možda Lakš stavio u njenu torbu. Ona pita zašto bi on to uradio. Odveo je na mjesto zločina. Bila je krv posvuda. Dip veli da on pokušava da joj nešto smjesti. Možda im slučaj koči, ne mogu naći pravog ubicu, pa hoće nju da žrtvuju. Neka ne brine, on će se pobrinuti za sve. Lakš je već jednom prije uhapsio bez razloga.
Kasnije, Dip dolazi ljutito u Tarinu sobu. Vidi da su joj lijekovi netaknuti. Govori joj da nije popila lijek, on radi toliko toga za nju, a ona povećava probleme. Tara veli da je to uradila zbog njega, htio je smjestiti Arohi. Mora ostaviti Arohine tragove kraj tijela i smjestiti joj.
Arohi govori Maji da je Dip došao tu. Ona veli da je to čudno, nije joj rekao. Ne dijeli probleme. Arohi govori da bi trebao, ona će pričati sa njim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site